top of page
Recycled Paper

luonnonvalo on luonnollisin ja paras valo valokuvauksessa

Recycled Paper

Valokuvaajana pyrin tuomaan lapsen oman persoonan esille

Kuvataan ja pidetään hauskaa!

Lasten kanssa on mahtavaa tehdä töitä, kenties parhaita työkavereita ikinä. Yleisesti ottaen lapset sopeutuvat hyvin kuvaustilanteisiin. Mahdollinen alkujännitys vaihtuu hyvinkin nopeasti hassutteluun ja vauhdikkaaseen kuvaukseen. Mikään ei ole kuvatessa parempaa kuin lapsen luottamuksen voittaminen ja uniikit kuvaushetket, ihan jokainen kuvaustilanne on omanlaisensa.

Kuvaukset etenevät aina lapsen ehdoilla. En halua asetella ennalta liikaa, vaan taltioin kameraan aitoja hetkiä ja tilanteita. Pidän siitä, että lapsi saa kuvassa olla lapsi ja on erittäin hienoa, jos lapsen persoonallisuus saadaan näkymään kuvissa. Pyrkimykseni on kuvata lasta niin, että hän on elementissään. Onnistun työssäni, mikäli vanhemmat näkevät kuvista lapsen persoonan. Kun opiskelin Lahdessa valokuvausta, opettajani sanoi minulle: "Mira, sinä et kuvaa lapsia vaan heidän lapsuuttaan". Palaute teki minut iloiseksi ja otin tuon kohteliaisuutena.

Valokuvaajana pyrin tuomaan lapsen oman persoonan esille

Pyrkimykseni on kuvata lasta niin, että hän on elementissään. En istuta lasta tuolille, pyydä häntä olemaan paikoillaan ja hymyilemään kameralle. Onnistun työssäni, mikäli vanhemmat näkevät kuvista lapsen persoonan.

 

Lapsikuvaus toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Voimme kuvata miljöössä, asiakkaan kotona tai studiollani. Kuvausajan puitteissa voimme kuvata myös sisaruksia eri variaatioilla. 

1-vuotiskuvaukset ja muut merkkipäivät ovat tyypillisiä ajankohtia lapsikuvaukselle.

 

Lapsikuvauksen hinnasto

2021 mira näppi www.valokuvausmiranappi.fi

lapsikuvaus , perhekuvaus , muotokuvaus , HENKILÖKUVAUS , ylioppilaskuvaus , RIPPIKUVauS , yrityskuvaus , BRÄNDIKUVAUS

bottom of page