top of page
White Brick Wall

Kuuntelen toiveesi sinun näköisestä ylioppilaskuvasta

White Brick Wall

Onnistunut muotokuva palvelee
käyttötarkoitustaan mahdollisimman
hyvin

Onko ylioppilaskuvaus ajankohtaista? Otetaanko sinun persoonaasi sopiva ylioppilaskuva miljöössä tai studiollani vanhassa tehdasrakennuksessa?

Kuvaan paljon ihmisiä. Minulle tärkeintä henkilökuvauksessa on luottamus ja kontaksi kuvattavaan. En valaise kuvattavaa studiovaloilla vaan kuvaan lähes kaikki kuvani luonnonvalolla. Minusta luonnonvalo on kaunein valo valokuvassa. Luonnonvalo on pehmeä valo ja imartelee ihmisen ihoa hyvin. 

 

On sitten kyseessä ylioppilaskuvaus, rippikuvaus,muotokuvaus, henkilökuvaus, perhekuvaus tai lapsikuvaus, jokainen kuvaus suunnitellaan tarkasti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kuvauksia suunnitellessa mietitään kuvien käyttötarkoitus ja kuvaukset toteutetaan niin, että kuvat palvelevat käyttötarkoitusta mahdollisimman hyvin.

Suunnitellaan muotokuvaus sinun tarpeittesi mukaan

Ehkä tarvitset itsestäsi päivitetyn henkilökuvan, edustuskuvaa esimerkiksi työnhaussa tai työkäyttöön? Mitä tämän hetkinen LinkedIn kuva kertoo sinusta? Onko kuva tuore, tunnistaako sinut valokuvausta? Henkilökuva kertoo paljon henkilöstä kuvan takaa. Laadukas ja hyvä henkilökuva antaa aina positiivisen kuvan henkilöstä. Tarvitsetko kotisivuillesi henkilökuvia? Tässä päivässä yritys näkyy monessa kanavassa? On tärkeää, että kuvat ovat tuoreet ja ajankohtaiset.


Muotokuvauksen hinnasto

2021 mira näppi www.valokuvausmiranappi.fi

lapsikuvaus , perhekuvaus , muotokuvaus , HENKILÖKUVAUS , ylioppilaskuvaus , RIPPIKUVauS , yrityskuvaus , BRÄNDIKUVAUS

bottom of page