top of page
Viimeisimmät

Työhuoneeni

Sain avaimet työhuoneeseeni syyskuussa ja suurimman osan kuvauksista olen ottanutkin työhuoneellani Kellokoskella. Juuri tällä viikolla sinne ajaessani mietin, miten onnellinen olenkaan tilasta. Tila inspiroi minua valtavasti. Tilaan tuleva valo on mieletön.

Minulle työhuoneen kriteerit olivat korkealla. Minulle ei riittänyt ainoastaan tila, jonka verhoilisin erilaisilla taustakartongeilla ja kuvissa taustat olisivat aina rakennetut, vaan toivoin tilalta itseltään esteettistä ulkonäköä.

Tila on vanhassa tehdasrakennuksessa. Se on 80m2 kokoinen huone, jossa on kaksi isoa seinää ikkunaruutuja. Ikkunoiden edessä on aivan ihastuttavat paksut ikkunalaudat. Lattia on rosoinen ja kauniin harmaa betonilattia.

Miljöö, jossa työhuoneeni sijaitsee, on Kellokosken ruukin aluetta. Ruukin miljöö toimii loistavana kuvausympäristönä ulkokuvissa ja lähettyvillä on myös kaunis puisto, jossa olemme ottaneet useat perhekuvat. Viereisessä rakennuksessa on Suomen paras kahvila ( jos minulta kysytään) Kinuskilla, johon usein ohjaan asiakkaani lounastamaan kuvausten jälkeen.

Minulla käy paljon asiakkaita lähiseudulta (Tuusula, Kellokoski, Järvenpää, Kerava), mutta äärettömän iloiseksi minut tekee myös se, että hieman pidempi ajomatka ei estä asiakkaita tulemasta Helsinki/ Vantaa -akseliltakaan. Itse asun Vantaalla Hiekkaharjussa ja tilaa vuokratessa mietin välimatkaa. Valokuvaajana sijaintia tärkeämmäksi tekijäksi muodostui tilan puitteet ja fiilis. Olen äärimmäisen otettu, kun ihmiset kuvausaikaa varatessa toivovat kuvausta työhuoneellani <3. Mieletöntä, että muutama muukin on fiiliksissä tilasta.

Kellokosken kuvausstudio © Valokuvaus Mira Näppi

Kellokosken kuvausstudio © Valokuvaus Mira Näppi

Kellokosken kuvausstudio © Valokuvaus Mira Näppi

Kellokosken kuvausstudio © Valokuvaus Mira Näppi

Kellokosken kuvausstudio © Valokuvaus Mira Näppi

Kellokosken kuvausstudio © Valokuvaus Mira Näppi

Kellokosken kuvausstudio © Valokuvaus Mira Näppi

Kellokosken kuvausstudio © Valokuvaus Mira Näppi

Kellokosken kuvausstudio © Valokuvaus Mira Näppi

Kellokosken kuvausstudio © Valokuvaus Mira Näppi

Kellokosken kuvausstudio © Valokuvaus Mira Näppi

Kellokosken kuvausstudio © Valokuvaus Mira Näppi

Kellokosken kuvausstudio © Valokuvaus Mira Näppi

Kellokosken kuvausstudio © Valokuvaus Mira Näppi

Kellokosken kuvausstudio © Valokuvaus Mira Näppi

Kellokosken kuvausstudio © Valokuvaus Mira Näppi

Kellokosken kuvausstudio © Valokuvaus Mira Näppi

Seuraa minua
Tunnisteita ei vielä ole.
Avainsanat
Arkisto
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
bottom of page