Viimeisimmät

Äiti - tytär kuvaus

Joulun alla minulta ostettiin useampi lahjakortti pukinkonttiin. Tuntuu, että nykypäivän ihmisillä on kodit täynnä tavaraa ja erilaisten palveluiden ostaminen on useasti vaihtoehto tavaralle. Ihana Nina osti tyttärelleen joululahjaksi lahjakortin äiti - tytär kuvaukseen.

Kuvasin viime perjantaina studiollani nämä kaunokaiset. Noin viikkoa ennen kuvauksia laitan asiakkaalle inspiraatiokuvia ja kuuntelen asiakkaan toiveet kuvausten suhteen.

Kuvaustyyliltä haen aina mahdollisimman luonnollista lopputulosta. Niin valon, asentojen kuin kuvankäsittelynkin suhteen.

Viime perjantaina ulkona tihkutti vettä, mutta valo tuli todella kauniisti työtilaan. Kuvaushetki oli oikein mukava ja lämmin. Näillä kahdella oli mieletön yhteys ja minusta se välittyy äärimmäisen hyvin myös kuvista.

Kuvasimme noin tunnin verran. Lähetin asiakkaalle noin 25 koevedosta, joista asiakas valitsi sovitun määrän kuvia. Halutessaan lisäkuvia on myös mahdollisuus tilata.

Toimitin juuri äsken käsitellyt kuvat nettigallerian kautta asiakkaalle. Käsittelen lähes kaikissa kuvauspaketeissani aina valitut kuvat myös mustavalkoiseksi.

Ah, niin ihanat äiti ja tytär. Kiitos kun kävitte Nina ja Emma <3

#ValokuvausKellokoski #ValokuvausTuusula #Äititytärvalokuvaus #Äitijatytär #Valokuvaus

Seuraa minua
No tags yet.
Avainsanat
Arkisto
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle