January 6, 2019

January 1, 2019

December 25, 2018

December 2, 2018

January 7, 2018

January 4, 2018

November 20, 2017

Please reload

Viimeisimmät

Profiilikuvaus

March 9, 2017

Oletko kuullut tai käynyt Malou C.:ssä ? Malou C. – enemmän kuin vaatekauppa. Malou C. tarjoaa uniikkeja skandinaavisia tuotemerkkejä ja asukokonaisuuksia kiireisille naisille.

Malou C.:n myymälä sijaitsee Vallilassa.

 

Malou C:n omistaja Mikaela Tokola omaa mielettömän silmän pukeutumiselle ja vaatteille. Hän näkee heti minkä mallinen tai kokoinen vaate sopii juuri Sinulle tai mikä väri saa ihosi hehkumaan ja silmäsi loistamaan. Ja tämä jos mikä tekee vaatteiden ostosta helppoa ja mukavaa. Mikaelan asiakkaina käy laaja skaala naisia, jotka arvostavat laatua ja haluavat, että ammattilainen kokoaa heidän kaappiinsa vaatekokonaisuuksia, joita on helppo yhdistellä keskenään.

 

Nykyään yhä useampi tarvitsee ammatilliseen tarkoitukseen valokuvia. Tässä aika on muuttunut lyhyessä ajassa radikaalisti ja enää ei välttämättä haluta laittaa kuvaa esimerkiksi LinkedIniin, jonka työkaveri on napannut kännykkäkameralla työpaikan taukotilassa. 

 

Olemme järjestäneet Mikaelan kanssa nyt useamman profiilikuvauksen Malou C:n myymälässä. Kuvausajan saa varata etukäteen Mikaelalta ja kuvausaika on noin 30 minuuttia. Mikaela konsultoi vaatevalinnoissa. Usein otamme parilla eri vaatekokonaisuudella kuvia ja jos ilma sallii, kuvaamme usein myös osan aikaa ulkona. 

 

Ai että mä tykkään näistä päivistä. On äärimmäisen mukavaa tavata eri alan tekijöitä ja kuvausympäristö usein takaa rennon kuvaushetken. 

 

Moni kuvattava usein toteaa kuvauksen jälkeen, että tämähän oli yllättävän rentoa ja miellyttävää. Itse en voi sietää olla kuvattavana ja yritän kuvaajana tehdä kuvaustilanteesta mahdollisimman kepeän ja miellyttävän asiakkaalle. 

 

Kiitos kaikille teille, jotka olette käyneet profiilikuvauksessa :) Ja kiitos Mikaela yhteistyöstä.

Täältä pääsette shoppailemaan ja ihastelemaan Malou C:n vaatteita:

https://www.malouc.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Seuraa minua
Avainsanat
Please reload

Arkisto
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

2019 mira näppi www.valokuvausmiranappi.fi

lapsikuvaus , perhekuvaus , muotokuvaus , ylioppilaskuvaus , yrityskuvaus ,