top of page
Viimeisimmät

Lapsikuvaus studiolla

Heippa syksyyn! Tänään on tullut vettä miltei koko aamun. Editoin alakerrassa kuvia, sade piiskasi ikkunaan ja laitoin Spotifysta kesämusiikkia. Sain juuri lähtemään asiakkaalle lapsikuvat, jotka kuvasin syyskuussa studiollani.

Lapsikuvaukset ovat lempparikuvauksiani. 1-vuotiskuvia otan paljon, mutta ilo on huomata se, että lapsia kuvataan vauva- ja 1-vuotiskuvien lisäksi myös vanhempana. Laskin juuri, että syyskuussa minulla oli 11 lapsikuvaukset.

Lapsikuvauksessa kuvasaika on tunti. Lopullinen kuvausaika määräytyy lapsen jaksamisen suhteen. Lapsikuvausta varatessa on hyvä miettiä lapsen päiväuniaika. Usein paras aika kuvaukselle on päiväunien jälkeen.

Halutessaan kuvausajan puitteissa voi vaihtaa vaatteita. Usein asiakas tuo lapsikuvaukseen mukanaan parit vaatekerrat ja näin saadaan kuvia useammalla asukokonaisuudella.

Osa asiakkaista haluaa kuviin rekvisiittaa ja osa taas haluaa kuvista hyvin simppelit. Minulla on studiolla jonkin verran rekvisiittaa, jota saa käyttää kuvauksissa. Jos mielii ilmapalloja kuvauksiin, ne asiakas tuo itse. Teen jossain kohtaa postauksen, jossa näette paremmin minkälaista rekvisiittaa minulla on tällä hetkellä studiolla.

Jos perheessä on sisaruksia, voidaan 1-vuotiskuvauksen aikana ottaa kuvia myös sisaruksesta yhdessä ja erikseen.

Tässä muutama kuva ihanasta isosta tytöstä, hän on jo 1-vuotta!

Hyvää keskiviikko päivää juuri sinulle.

lapsikuvaus

1-vuotiskuva

valokuvaus
1-vuotiskuvaus
lapsikuva

Seuraa minua
Tunnisteita ei vielä ole.
Avainsanat
Arkisto
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
bottom of page