January 6, 2019

January 1, 2019

December 25, 2018

December 2, 2018

January 7, 2018

January 4, 2018

November 20, 2017

Please reload

Viimeisimmät

Yhteistyö Kinuskillan kanssa

November 9, 2017

Kellokosken Ruukin alueella sijaitsee suosikkikahvilani Kinuskilla. Oletko käynyt? Jos et, kannattaa ehdottomasti poiketa. Niin sympaattinen kahvila, jossa on ihan oma fiilis unohtamatta aivan upeita tarjottavia. Kinuskillassa on mahtava lounas ja viikonloppuisin brunssi. Kinuskilla on myös mukana talkoissa ruokahävikin puolesta. Syksyn aikana Kinuskilla on  lanseeraanut sunnuntaisen leftoverbrunssin. Kakut kahvilassa ovat parhaat, mitä olen ikinä syönyt! Nämä kakut eivät ole pakastettuja valmiskakkuja, vaan kaikki kakut leivotaan paikan päällä. 

 

Kun etsin studiota itselleni, oli minulle tärkeää että ympäristö, jossa studio sijaitsee on miellyttävä ja tätä ympäristö tosiaan oli / on.  Upeana lisänä on Kinuskilla, josta on tullut myös minun kantapaikkani. Hyvin usein myös asiakkaani käyvät Kinuskillassa joko ennen tai jälkeen kuvausten.

 

Kinuskillan Malla pyysi minua alkusyksystä yhteistyöhön kanssaan ja olin hyvin otettu pyynnöstä. Kuvaan Kinuskillassa noin kerran kuukaudessa. Kuvissa halutaan tuoda esille kahvilan arkea, sesongin antimia ja uutuustuotteita. Kuvaamiani kuvia käytetään sosiaalisessa mediassa, osana markkinointia. 

 

Kinuskillan löydät Facebookista: 

https://www.facebook.com/Kinuskilla/

 

Perjantaisin Kinuskillassa vietetään etätyöpäivää kello 8.00-16.00.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Seuraa minua
Avainsanat
Please reload

Arkisto
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

2019 mira näppi www.valokuvausmiranappi.fi

lapsikuvaus , perhekuvaus , muotokuvaus , ylioppilaskuvaus , yrityskuvaus ,