top of page
Viimeisimmät

Yhteistyö Kinuskillan kanssa

Kellokosken Ruukin alueella sijaitsee suosikkikahvilani Kinuskilla. Oletko käynyt? Jos et, kannattaa ehdottomasti poiketa. Niin sympaattinen kahvila, jossa on ihan oma fiilis unohtamatta aivan upeita tarjottavia. Kinuskillassa on mahtava lounas ja viikonloppuisin brunssi. Kinuskilla on myös mukana talkoissa ruokahävikin puolesta. Syksyn aikana Kinuskilla on lanseeraanut sunnuntaisen leftoverbrunssin. Kakut kahvilassa ovat parhaat, mitä olen ikinä syönyt! Nämä kakut eivät ole pakastettuja valmiskakkuja, vaan kaikki kakut leivotaan paikan päällä.

Kun etsin studiota itselleni, oli minulle tärkeää että ympäristö, jossa studio sijaitsee on miellyttävä ja tätä ympäristö tosiaan oli / on. Upeana lisänä on Kinuskilla, josta on tullut myös minun kantapaikkani. Hyvin usein myös asiakkaani käyvät Kinuskillassa joko ennen tai jälkeen kuvausten.

Kinuskillan Malla pyysi minua alkusyksystä yhteistyöhön kanssaan ja olin hyvin otettu pyynnöstä. Kuvaan Kinuskillassa noin kerran kuukaudessa. Kuvissa halutaan tuoda esille kahvilan arkea, sesongin antimia ja uutuustuotteita. Kuvaamiani kuvia käytetään sosiaalisessa mediassa, osana markkinointia.

Kinuskillan löydät Facebookista:

Perjantaisin Kinuskillassa vietetään etätyöpäivää kello 8.00-16.00.

Seuraa minua
Tunnisteita ei vielä ole.
Avainsanat
Arkisto
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
bottom of page