top of page
Viimeisimmät

Lasten päivä

Tänään maanantaina sinivalkoiset liput ovat salossa ja vietetään kansainvälistä lasten päivää. Kuvaan pääosin lapsia ja perheitä, vauvasta vaariin. Olen onnekas, kun saan tehdä töitä yhteistyössä lasten kanssa. Lapset ovat ihan parhaita työkavereita. Lapset ovat aitoja, eivätkä esitä mitään mitä eivät ole.

Usein vanhemmat saattavat kuvauksen aikana pohtia kuinka haastavia lapset ovat kuvata. Lapset ovat vikkeliä, meneviä ja kuvauksissa tulee hiki niin kuvaajalle kuin usein myös vanhemmille. Silti itse olen sitä mieltä, että aikuiset ovat niin paljon haastavampia kuvattavia kuin lapset.

Se on upeaa kuinka läsnä lapset ovat kuvaustilanteessa. Toisia alkuun jännittää, mutta jännitys laukeaa usein jo 10 minuutissa. Yksi työni paras palkinto on se, kun jää murtuu lapsen ja minun välillä.

Lapsikuvaukset ovat usein vauhdikkaita ja kuvausaika hujahtaa hetkessä. Arvostan vanhempien heittäytymistä ja sitä kuinka paljon saan apua vanhemmilta kuvaustilanteessa. Minusta lapsikuvaus on onnistunut, jos lapsi tuntee olonsa mukavaksi ja vanhemmat ovat läsnä kuvaustilanteessa, mutta silti antavat rauhan kuvattavan ja kuvaajan välille.

Haluan tehdä lapsikuvia, jotka ovat lapsen ja perheen näköisiä. Kun lapsella on kivaa ja vaivatonta, näkyy se usein myös kuvissa. Kaikissa kuvissa ei tarvitse hymyillä ja kun kuvaustilanne on kiireetön, päästään usein ikuistamaan lapsen perusilmeitä.

Kiitos kuin luit kirjoitukseni. Jos Sinulla on kotona lapsia, haastan sinut viettämään lopun päivää Lapset päättää -päivää!

- Lapset saavat päättää syödäänkö parsakaalikeittoa vai lihapullia ja muusia

- Lapset saavat päättää onko maanantaina siivouspäivä vai leikkipäivä

- Lapset saavat päättää leikitäänkö sisällä vai ulkona

- Lapset saavat päättää luetaanko iltasaduksi yksi vai kaksi kirjaa jne., jne.

Seuraa minua
Tunnisteita ei vielä ole.
Avainsanat
Arkisto
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
bottom of page