HIN

NA

STO

Lapsikuvaus

240€

 • Kuvausaika 45 minuuttia

 • Studiolla tai miljöössä

 • 5 käsiteltyä kuvatiedostoa värillisenä sekä mustavalkoisena

 • Lapsen tulee osata istua itse, ilman tukea

 • Lapsikuvauksessa kuvataan lasta, ei vanhempia tai perhettä

 • Kuvausajan puitteissa voidaan ottaa sisaruksista (maksimissaan 2 sisarusta) myös kuvia yhdessä ja / tai erikseen

wix-3.jpg
wix-2.jpg

perhekuvaus

320€

 • Kuvausaika 60 minuuttia

 • Studiolla tai miljöössä

 • 5 käsiteltyä kuvatiedostoa värillisenä sekä mustavalkoisena

 • Perhekuvauksessa kuvataan perhettä. Kuvausajan puitteissa voidaan ottaa kuvia eri variaatioilla esimerkiksi lapsista, yhdessä ja /tai erikseen, vanhemmista, lapsesta ja vanhemmasta ja tietenkin koko perheestä (maksimissaan 6 henkilöä). Perhekuvauksessa lapsen on osattava istua ilman tukea. 

NETTIIN-3.jpg
NETTIIN-2.jpg

muotokuvaus

240€

 • Kuvausaika 45 minuuttia

 • Studiolla tai miljöössä

 • 5 käsiteltyä kuvatiedostoa värillisenä sekä mustavalkoisena

 • Muotokuvauksessa kuvataan yhtä henkilöä

Näyttökoko_Nettiin-10.jpg
Näyttökoko_Nettiin-17.jpg

Kaikki hinnat sisältävät

 • Matkakulut alueilla Vantaa, Helsinki, Espoo, Kerava, Järvenpää ja Tuusula. Muilla alueilla kilometrikorvaus on 0,41 €/km.

 • Arvonlisäveron

Lisäkuva 20€

5 x lisäkuvat 90 €

10 x lisäkuvat 160€

15 x lisäkuvat 230€

Kuvien toimitusaika 2-3 viikkoa siitä hetkestä kun kuvavalinnat on ilmoitettu kuvaajalle. 

Lähetän laskun kuvauksesta ja mahdollisista lisäkuvista sen jälkeen kun olen saanut asiakkaalta kuvavalinnat. Käsitellyt kuvat toimitetaan asiakkaalle siinä vaiheessa, kun lasku on maksettu. 

Sähköisen lahjakortin saat haluamallesi summalle. 

Hinnat päivitetty 25.5.2019

IN

FO

Kuvauspaikka

Kuvauspaikkana toimii miljöö, valokuvastudio / valokuvaamo, joka sijaistee vanhassa tehdasrakennuksessa Kellokosken Ruukissa. Studiossani on paljon ikkunoita ja tilassa on äärimmäisen kaunis valo. TÄÄLTÄ pääset katsomaan kuvia studioltani. Kun on kyseessä miljöökuvaus, on aina olemassa säävaraus. 

Kuvauksen varaaminen

Minulla on valmiita kuvauspaketteja ( lapsikuvaus, perhekuvausmuotokuvaus) . Mikäli et löydä itsellesi sopivaa kuvauspakettia, pyydä minulta räätälöity tarjous TÄÄLTÄ.

Valokuvauksen voi varata minulle sähköpostilla tai lomakkeen kautta TÄÄLTÄ

 

Kuvausaikaa varatessa otathan huomioon lapsen mahdolliset päiväunet. Kuvaus sujuu parhaiten ennen lapsen päiväuniaikaa tai heti päiväunien jälkeen. 

 

Varauksen jälkeen saatte minulta vahvistuksen sähköpostiin sekä valokuvaussopimuksen luettavaksi. 

Ennen kuvausta

Suunnittelen kuvaukset asiakkaan toiveita kuunnellen esimerkiksi kuvauspaikoista ja/tai rekvisiitoista.  Otan suunnitelmassa myös huomioon kuvattavien määrän sekä mahdollisten lasten iät. 

 

Autan mielelläni vaatevalinnoissa ennen kuvauksia. Kuvauksiin voi ottaa useamman vaatekerran ja kuvausajan puitteissa voi vaihtaa halutessaan vaatteita. Perhekuvauksessa lopputulos on hallitumpi ja seesteisempi, mikäli kuvattavien vaatteet sopivat tyylillisesti toisiinta (vaatteiden materiaali, tyyli, sävyt jne.) Kuvauksiin voi tulla halutessaan kengillä, sukilla tai paljain jaloin. 

Kuvauksiin voi ottaa mukaan pientä juotavaa tai syötävää.

Älä jännitä kuvausta etukäteen. Parhaimpaan lopputulokseen päästään, kun kuvauksiin saavutaan rennoin ja avoimin mielin. 

Kuvaukset

Kuvausajan puitteissa voidaan ottaa kuvia eri variaatioilla. Lapsikuvauksessa voidaan ottaa kuvia lapsista yhdessä ja erikseen. Perhekuvauksessa voidaan ottaa kuvia lapsista yksin sekä perheen kanssa. 

Kuvaukset, joissa on lapsia mukana, etenevät aina lasten ehdoilla.

Syöttö- yms. taukoja voi pitää vapaasti. 

Kun kuvataan ulkona miljöössä, on aina olemassa säävaraus. 

kuvausten jälkeen

Lähetän asiakkaalle n. 10-30 käsittelemätöntä alkuperäistä koekuvaa nettigallerian kautta nähtäväksi.             

 

Asiakas tekee kuvavalinnat, jonka jälkeen käsittelen valitut kuvat. 

Kuvien käsittelyyn varaan aikaa 2-3 viikkoa.

Valmiit kuvat siirretään asiakkaalle sähköisinä kuvatiedostoina nettigallerian kautta, josta asiakas saa tallennettua kuvat omalle koneelle. Minun kauttani ei tällä hetkellä saa kuvista painotuotteita, ainoastaan kuvatiedostot, joista asiakas saa itse teettää haluamansa laisia kuvatuotteita. 

Valokuvaaja on velvollinen huolehtimaan kuvien huolellisesta 

varmuuskopioinnista kuvausten jälkeen. Kaikkien (raw, jpg)  kuvien varmuuskopiointi päättyy 2 kuukautta kuvausten jälkeen, eikä kuvaajalla ole sen jälkeen mitään velvollisuutta säilyttää asiakkaan kuvia. 

Laskutus

Lähetän laskun kuvauksesta ja mahdollisista lisäkuvista sen jälkeen kun olen saanut asiakkaalta kuvavalinnat. Käsitellyt kuvat toimitetaan asiakkaalle siinä vaiheessa, kun lasku on maksettu. 

Mahdolliset peruutukset

Mahdolliset peruutukset voidaan tehdä asianomaisten (valokuvaaja ja asiakas) tai heidän perheenjäsenten äkillisen sairastumisen vuoksi. Muussa tapauksessa peruutuksesta peritään asiakkaalta 50% kuvauksen hinnasta, mikäli peruutus tehdään alle 14 vrk ennen sovittua kuvausajankohtaa, eikä kuvauksen siirtämisestä ole muutoin sovittu. 

TOIMINTA-ALUE / yhteydenotto 

Valokuvaan pääkaupunkiseudulla ( Vantaa, Helsinki, Espoo, Tuusula, Järvenpää, Kerava, Mäntsälä) ja studiollani Kellokoskella.

Valokuvaaja Vantaa, Valokuvaaja Helsinki, Valokuvaaja Espoo, Valokuvaaja Tuusula, Valokuvaaja Järvenpää, Valokuvaaja Kerava, Valokuvaaja Mäntsälä)

0400 479549 

miranappi@gmail.com

2019 mira näppi www.valokuvausmiranappi.fi

lapsikuvaus , perhekuvaus , muotokuvaus , ylioppilaskuvaus , yrityskuvaus ,