top of page
Mökki-8.jpg

OLE YHTEYDESSÄ MINUUN

 www.valokuvausmiranappi.fi  |  0400 479549

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

MIRA

Olen visualisti ja esteetikko, joka pyrkii taltioimaan kuviin arjen iloja, ihania hetkiä ja elämää. Kahden  pienen lapsen äitinä minulle on tullut tarve dokumentoida nopeasti ohikiitävää lapsuutta muistoiksi kuviin. Sydän käskee minun kuvata ihmisiä, erityisen mielelläni kuvaan lapsia ja perheitä.  
 

Toivon lopulliselta kuvalta mahdollisimman luonnollista lopputulosta, niin teknisesti kuin kuvattavien tunnelmasta ja läsnäolosta. Pidän siitä, että lapsi saa kuvassa olla lapsi ja on erittäin hienoa, jos lapsen persoonallisuus saadaan näkymään kuvissa. Itse olen mieltynyt perhekuviin, joissa on rento fiilis ja joista välittyy hyvä tunnelma. Työtilani mahdollistaa luonnonvalolla kuvaamisen äärimmäisen hyvin ja kuvaankin pääosin luonnonvalolla. 

 

Kuvaan tällä hetkellä pääosin henkilö- ja asuntokuvia. Pidän siitä kuinka  erilaisia kuvaustilanteet ovat. Lapsikuvaukset ovat usein hyvinkin vauhdikkaita, kun taas asuntokuvauksissa tempo on hyvin erilainen.

Mira Näppi.jpg

Studioni / valokuvaamo sijaitsee Tuusulassa, Kellokosken Ruukissa. Studioni on vanhassa tehdasrakennuksessa, jossa 1930-luvulta lähtien toimi meijeriastiatehdas.

Kuvaan lähes kaikki kuvani luonnonvalolla ja ihastuin tilaan valon takia. Studio on noin 80 m2 kokoinen ja tilassa on kaksi seinää vanhalla ikkunaruudulla. Ikkunoiden edessä on upeat, leveät ikkunalaudat, joita hyödynnänkin paljon kuvauksissani. Studion lattia on harmaa kivilattia joka toimii usein hyvin taustana kuville.

Kuvauksen jälkeen voi pistäytyä ihanassa, urbaanissa Kinuskilla maaseutukahvilassa.

https://www.kinuskilla.fi

2024 mira näppi www.valokuvausmiranappi.fi
, muotokuvaus , HENKILÖKUVAUS , ylioppilaskuvaus , RIPPIKUVauS , yrityskuvaus , BRÄNDIKUVAUS

bottom of page