top of page
Viimeisimmät

Kiitos!

Työssäni ehdottomasti parasta on se, kun asiakas palaa luokseni ottamaan uusia kuvia. Siitä tulee niin äärimmäisen hyvä ja kiitollinen fiilis. Oi kuinka söpöä onkaan, kun kuvattava pikku-ihminen tunnistaa Miran ja kameran lapsikuvauksessa.

Minulla yritystoiminta lähti käyntiin hiukan vahingossa. Lopullisesti hurahdin valokuvaukseen, kun olin äitiyslomalla esikoiseni kanssa. Siinä kohtaa kun perheeni resurssit ( ja / tai intressit) eivät enää riittäneet toimia lähes päivittäin malleina, oli kuvattavia haalittava lähipiiristä. Siitä hiljalleen huomasin kuvaavani tuttuja ja kohta tutuntuttuja :) Puskaradio on se paras radio, sanon minä.

En pysty sanoin kuvaamaan kuinka hyvältä tuntuu, kun suosituksen johdosta tullaan minun luokseni kuvauksiin. Minun luonani kuvauksissa käy paljon lähialueilta perheitä. Myös Helsingistä ajetaan usein Kellokoskelle kuvauksiin ja nyt ystävänpäivä-minikuvauksissa kävi ihastuttava perhe Orimattilasta, otan tämän äärimmäisen suurena kohteliaisuutena. Itse asun Vantaalla jossa minulla on paljon tuttuja, matka Kellokoskelle kuvauksiin ei ole matka ei mikään. Näen usein myös Facebook-ryhmissä valokuvaajasuosituksia, olen näistä suunnattoman kiitollinen.

Olen ollut työelämässä kiinni jo parikymmentä vuotta. Minusta on mielettömän siistiä, että saan tehdä yhteistyötä muutaman daamin kanssa, jonka kanssa olen tehnyt aiemminkin töitä yhdessä, tosin hiukan eri ympyröissä :)

Aurinkoa ja iloa päivääsi!

Ihana kukkakimppu © Valokuvaus Mira Näppi

Ihana kukkakimppu © Valokuvaus Mira Näppi

Ihana kukkakimppu © Valokuvaus Mira Näppi

Seuraa minua
Tunnisteita ei vielä ole.
Avainsanat
Arkisto
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
bottom of page