top of page
Viimeisimmät

Vuosi 2019

Vuosi vaihtui uuteen. Hienoja asioita tapahtui ja vuosi 2018 jää monella tapaa mieleeni. Juhlinta oli meidän perheessä hyvin maltillista, mutta molemmat lapset jaksoivat valvoa puoleen yöhön ja olivat haltioissaan taivaalla näkyvistä ilotulitteista, joita ihailimme ikkunan läpi. Näin kun vuosi vaihtuu sitä miettii mennyttä ja kurkistelee uteliaana myös tulevaan.

Tänä vuonna olen saanut kuvata paljon. Olen kiitollinen jokaisesta kuvauksesta ja valokuvasta, jokaisesta tapaamisesta ja kuvaushetkestä. Laskin kaikki vuoden kuvaukset ja perhekuvia olen kuvannut eniten vuonna 2018, sitten lapsikuvia ja kolmanneksi eniten muotokuvia. Näiden lisäksi olen kuvannut asuntokuvia sekä yrityskuvia.

Vaikka vuoden mittaan tapaan paljon ihmisiä, nimet saattavat unohtua, mutta kuvien myötä muistan jokaisen valokuvaus hetken.

Tänä vuonna sain myös kuvata paljon perheitä ja lapsia toistamiseen. On mielettömän ihanaa tavata lapsia uudestaan. Tänä vuonna tapasin mm. ihanan 2-vuotiaan pojan, josta otin vauvakuvat vuonna 2016, tällä kertaa kuvasin pikkusiskoa. Oli lapsia, joita sain kuvata vuoden aikana useamman kerran ja he jo muistivat valokuvaaja Miran <3 Laskeskelin, että tämän vuoden kuvattavista 34% ovat ns. vanhoja asiakkaitani, lapsia- ja perheitä, joita olen kuvannut joskus aiemminkin.

Lapsikuvauksessa tärkeintä mielestäni on kiiretön ja rento kuvaushetki. Lapsikuvauksessa ihaninta on jutusteluhetket kuvausten lomassa, lasten jutut ja huomiot ovat parhaita. Perhekuvauksissa parasta on aistia perheen lämpö ja yhteys sekä pitää kuvaustilanne leikkisänä ja hauskana loppuun asti. Moni aikuisista jännittää muotokuvausta paljon ennakkoon ja kuvaustilanteessa tärkeintä on saada kuvattava rentoutumaan. Rippikuvia otin useammat ja on mieletöntä kuinka nuoriso on tottunut kameroihin ja kuvaustilanne on heille täysin luonteva. Iloiseksi tekee myös se kuinka rippikoululaiset ovat itse saaneet valita valokuvaajan, heille on tärkeää saada vaikuttaa siihen minkälaisessa miljöössä kuvat otetaan.

Suurimman osan kuvista otin tänä vuonna studiollani. Huhti- lokakuussa kuvia otettiin myös miljöössä.

Kalenterini alkaa täyttymään alkuvuoden osalta. Vapaita aikojakin löytyy vielä hyvin, joten laitathan sähköpostia miranappi@gmail.com mikäli haluat varata kuvauksen.

Iloa ja rakkautta tähän vuoteen!

Comments


Seuraa minua
Tunnisteita ei vielä ole.
Avainsanat
Arkisto
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
bottom of page