top of page
Viimeisimmät

Profiilikuvaus

Jäädyn joka kerta kun minusta otetaan kuvaa. En ole ikinä nauttinut olla kuvattavana ja on hyvin tuskallista koittaa löytää edustavaa kuvaa itsestä. Oli aika, jolloin riitti automaatissa otettu kuva passiin ja ajokorttiin, nykyään kuvia tarvitaan useampaan paikkaan. On LinkedIn, käyntikortit, mahdolliset kotisivut, intrat, sosiaalinen media jne. Tässä ajassa näemme jatkuvasti upeita, visuaalisesti kauniita kuvia. Enää ei välttämättä riitä kuvaksi 10 vuotta sitten Rodoksella otettu kuva tai työkaverin ottama alivaloitettu kuva neukkarin seinää vasten.

Minkälainen profiilikuva puhuttelee sinua? Minkälaisena sinä haluaisin näyttäytyä profiilikuvassa? Haluatko virallisemman kuvan, mahdollisesti valkoisella taustalla vai haluaisitko astetta rennomman kuvan? Usein asiakas haluaa molemmat, jolloin kuvia voi käyttää laajemmin, virallisempi kuva esim. työkäyttöön ja rennompi kuva Facebookiin? Vaatetus vaikuttaa oleellisesti myös kuvan fiilikseen. Usein kuvausajan puitteissa on mahdollista vaihtaa asukokonaisuuksia.

Jotta kuvista ei tulisi jähmeän kankeita, on minusta fiilis kaiken A ja O. Kuvattavan tulee luottaa kuvaajaan ja kuvaajan tulee ohjata hienotunteisesti kuvattavaa. Kuvauksen aikana juttelen paljon ja olen havainnut sen toimivaksi tavaksi "unohtaa" kuvaus hetkeksi. Kuvauksen aikana pidetään pieniä taukoja. Valokuvauskoulussa opettajani sanoi, että kuvaaja ei koskaan kuvaustilanteessa saisi tuijottaa kameran ruutua vaan pitäisi kuvata lähes koko ajan. Yritän noudattaa tätä ohjetta ja usein pienen tauon aikana otan myös kuvia. Monesti nämä ns. välikuvat ovat aidoimpia ja parhaita, koska sillä hetkellä kuvattava ei tiedosta olevansa kuvattavana.

Usein kuvaustilanteen jälkeen asiakas on todennut, että ei tämä nyt niin kauheaa ollutkaan, paras palaute ikinä!

Jokainen valmis kuva vaatii käsittelyn. Minulle on ollut alusta asti selvää, etten lähde laajemmin käsittelemään kuvia. Teen kuviin perussäädöt, mutten lähde perusteellisemmin retusoimaan ihoa, kaventamaan lantiota tai valkaisemaan hampaita.

Minulta on toivottu profiilikuvauspäivää studiolleni. Normaalisti profiilikuvaus menee muotokuvauksen alle.

Muotokuvaus studiossa 160€, miljöössä 210€

- Kuvausaika 1 tunti

- Muotokuvauksessa kuvataan yhtä henkilöä

- 3 käsiteltyä kuvatiedostoa värillisenä sekä mustavalkoisena

Järjestän tammikuussa profiilikuvauksen minikuvauksena. Haluan tarjota asiakkaalle vaivattoman kokonaispalvelun ja kuvaukset toteutan yhteistyössä parturi-kampaajan/maskeeraajan Laura Simulan kanssa.

Minikuvaus myydään pakettina, joka pitää sisällään:

Minikuvaus 110€

- Kuvausaika 30 minuuttia

- 3 käsiteltyä kuvatiedostoa värillisenä

- 15 minuutin minifixaus

Minikuvaus 130€

- Kuvausaika 30 minuuttia

- 3 käsiteltyä kuvatiedostoa värillisenä

- 30 minuutin minifixaus

Minikuvaus 240€

- Kuvausaika 1 tuntia

- 3 käsiteltyä kuvatiedostoa värillisenä

- 30 minuutin minifixaus + 15 minuutin miniehostus

15min = tummat silmän aluset piiloon, puuterointi, huulikiilto/voide, kevyt lakkaus hiuksiin.

30min=Hiusten kevyt muotoilu, kevyt ehostus johon sisältyy pohjustus, kulmakarvat, rajaukset ja ripsiväri ja huulimeikki. Tai oman meikin vahvistus/viimeistely.

Jos haluat ottaa tupla-ajan, paketissa 30 minuutin minifixaus ja 15 minuutin miniehostus noin puolessa välissä kuvausta.

Ajan kuvaukseen voi varata miranappi@gmail.com

Laura vastaa kysymyksiin numerosta 050 3677132

Seuraa minua
Tunnisteita ei vielä ole.
Avainsanat
Arkisto
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
bottom of page